Student

Hoe kan ik berichten van de universiteit zien?

Updated on

De Radboud Universiteit stuurt doorgaans berichten aan studenten aan het door de Radboud Universiteit gecreĆ«rde mailadres @student.ru.nl.  Alleen rondom inschrijving, en examen/ uitschrijving wordt er wel eens van  deze praktijk afgeweken, omdat het niet altijd zo is dat je als student in  deze situatie toegang hebt tot je RU mail. De mails die vanuit OSIRIS worden verstuurd worden getoond in OSIRIS. Dit kunnen berichten zijn die door medewerkers zijn gestuurd, maar ook berichten die automatisch vanuit OSIRIS worden verstuurd, bijvoorbeeld bij aanmelding voor een cursus, of toets. Niet alle berichten die je van de Radboud Universiteit krijgt kun je hier vinden. Er worden ook mails verstuurd vanuit outlook, en andere applicaties, die hier dus niet getoond worden. De berichten worden bewaard conform het bewaar- en vernietigingsbeleid van OSIRIS aan de Radboud Universiteit.    

Selecteer de sneltoets 'Berichten'

Klik op de sneltoets 'Berichten' om naar het overzicht van de berichten te gaan. De meeste recente berichten worden overigens ook in  het beginscherm van OSIRIS getoond. Onder het kopje berichten vind je ze gesorteerd op tijdstip (de meest recente bovenaan).  Berichten met een rode stip zijn nog niet gelezen. Klik op het bericht om het te lezen.

Voorbeeld van een bericht dat automatisch uit OSIRIS is verstuurd. Gebruik de knoppen < en > om door berichten heen te bladeren.

Previous Article How do I submit my Learning Agreement?
Next Article Hoe kan ik notities van begeleiders en onderwijsbureaus raadplegen?