Student

Hoe kan ik me voor een minor aanmelden?

Updated on

De aanmelding voor minoren geschiedt bij verschillende faculteiten en opleidingen op verschillende manieren. Niet alle opleidingen bieden hun minoren aan via OSIRIS. In deze inschructie staat beschreven hoe het aanmelden op minoren in zijn werk gaat.

Voor Letteren : https://osiris.tutorials.ru.nl/a/1271264-aanmelden-thematische-minor-en-keuzepakket 

Ga naar > Inschrijven

Selecteer de menukop in de linker bovenhoek van het scherm en kies 'Inschrijven'. Kies vervolgens 'MINOR'.

Niet alle studenten hebben de mogelijkheid zich (zelf) op Specialisaties in te schrijven. Voor Premaster- en contractstudenten gelden bijvoorbeeld afwijkende regels.

Het scherm voor minoren ziet er anders uit dan dat van de cursussen. Het heeft geen filtermogelijkheden, je kunt alleen zoeken op de naam van de minor en op de faculteit die de minor aanbiedt.

Je kunt nu door de minoren scrollen, of je kunt naar een specifieke minor zoeken door op het vergrootgas in de rechterbovenhoek van het scherm te klikken.

Het is ook mogelijk om alleen minoren van een bepaalde faculteit te zoeken. Klik daarvoor onder in het scherm op 'Alle faculteiten'.

Klik eventueel op het informatie icoon om een beschrijving van de minor te raadplegen. Selecteer de minor voor inschijving door erop te klikken.

Klik op de knop 'BEVESTIG INSCHRIJVING' om de inschriving af te ronden. Bij het live-gaan van OSIRIS Student, is het alleen mogelijk om deze aanmelding via de OSIRIS Website te doen. Naar verwachtring zal aanmelding via de app in de loop van 2019-2020 mogelijk zijn.

Bij het live-gaan van OSIRIS Student, is het alleen mogelijk om deze aanmelding via de OSIRIS Website te doen. Naar verwachtring zal aanmelding via de app in de loop van 2019-2020 mogelijk zijn.

Previous Article Hoe selecteer ik alle toetsen die open staan voor inschrijving?
Next Article Hoe kan ik me voor een specialisatie aanmelden?