Student

Hoe kan ik me voor een (her)tentamen AANmelden?

Updated on

Bij de Radboud Universiteit wordt je automatisch aangemeld voor de eerste gelegenheid van de toetsen van een cursus, wanneer je je aanmeldt voor de cursus. Wanneer je echter een her-tentamen moet doen, dan dien je jezelf aan te melden voor die toets. Aanmelden voor toetsen kan tot 5 werkdagen voor de toetsdatum. In OSIRIS Student kun je zien wat de laatste datum is waarop je je nog kunt inschrijven, je ziet dat staan bij 'Toetsinschrijving'.

Ga naar > Inschrijven

Selecteer de menuknop in de linker bovenhoek van het scherm en kies  'Inschrijven'. Kies vervolgens voor 'TOETS'

Selecteer de toets

Gebruik de filters en de zoekbalk om een toets te selecteren. Voor meer informatie over het gebruik van filters klik hier.

Nadat je de cursus hebt geselecteerd, zie je welke toetsen erbij horen. Selecteer de checkboxen van de toetsen waarvoor je je wilt inschrijven. Klik vervolgens op de pijl rechts onder.

Indien je recht hebt op voorzieningen in verband met functiebeperking, kun je die hier selecteren. Ook wanneer je geen gebruik wenst te maken van de voorzieningen waarop je recht hebt, kun je dat hier verwerken door de aangekruiste voorzieningen juist te de-selecteren. Wanneer je hiermee klaar bent klik je op de pijl rechts onder in het scherm.

Je krijgt nu een overzicht van de keuzes die je hebt gemaakt, waarbij je ook nog de mogelijkheid hebt om de gemaakt keuzes te wijzigen. Klik op de knop 'BEVESTIG INSCHRIJVING' om de inschrijving op de toets af te ronden. Je ontvangt een bevestigingsmail op je mailaccount  van de Radboud Universiteit.

Previous Article Hoe kan ik me voor een cursus AFmelden?
Next Article Hoe kan ik me voor een (her)tentamen AFmelden?