Student

Hoe kan ik cursussen aan mijn agenda toevoegen?

Updated on

De roosters van cursussen worden gepubliceerd in Persoonlijk Rooster. De cursussen die je daar aan je persoonlijk rooster hebt toegevoegd worden ook in OSIRIS getoond. Het kiezen van de cursussen die je aan je persoonlijk rooster wilt toevoegen, kun je doen vanuit OSIRIS. In deze instructie wordt getoond hoe dat werkt.  

Ga naar: > Agenda

Selecteer de menuknop in de linker bovenhoek van het startscherm en kies 'Agenda'.

Je ziet nu de roostergegevens van de actuele week, voor zover je je op cursussen hebt geabboneerd in Persoonlijk Rooster. Met de knoppen '<' en '>' kun je door de weken bladeren. Je kunt nu de cursussen die in je agenda staan bewerken.  Klik daarvoor op de knop 'MYTIMETABLE'.

Je ziet nu op welke cursussen je bent 'geabboneerd'. Klik op de rode '+ knop' rechts onderaan het scherm om cursussen toe te voegen.

Je krijgt nu een scherm te zien waarmee je cursussen kunt selecteren. Je kunt kiezen voor:

  1. 'Vak' (losse cursussen)
  2. 'Studieprogramma' (combinaties van cursussen in een opleiding)
  3. 'Groep' (gropen cursussen, zie de omschrijving).

Selecteer één van e opties om losse cursussen of combinaties van cursussen aan je agenda toe te voegen.

Klik op de filter knop om een selectie van cursussen te maken.

Kies nu een faculteit en daaronder eventueel een opleiding en de fase van de opleiding, bijvoorbeeld: faculteit der Letteren, Algemene Cultuurwetenschappen B2. Klik daarna op de knop 'RESULTATEN'.

Selecteer nu de cursussen die je aan de agenda wilt toevoegen door de checkbox van de gewenste cursussen  te selecteren, en klik vervolgens op de knop 'TOEVOEGEN'. Onder aan het scherm komt nu de melding dat je succesvol bent 'geabboneerd'. Wanneer je teruggaat naar het hoofdmenu en de agenda raadpleegt kun je de cursussen die je aan je agenda hebt toegevoegd zien.

Previous Article Hoe kan ik de documenten in mijn dossier inzien?
Next Article Hoe kan ik cursussen waarop ik ben geabonneerd uit mijn agenda verwijderen?